Kruiden, thee, specerijen... Waarom bio?

Wortels, schors, bloemen en bladeren van planten, vruchten (met en zonder schil) worden gebruikt om infusies, tincturen en thee te maken. Deze worden geoogst, gedroogd, gebroken en gemixt tot een blend.

Jij koopt deze en jij bent de eerste persoon die er water over giet, je laat de kruiden, fruit, schillen van fruit in warm water weken en je drinkt het water op...


Of je gebruikt de kruiden en specerijen rechtstreeks in jouw gerechten terwijl je kookt.Wat als deze kruiden niet bio zijn?


En bespoten zijn met producten om insecten te verdelgen, ziektes tegen te gaan, soms ook chemische producten om alles sneller te laten groeien?


Dan drink je dat mee in jouw infusie... Komt dit in jouw lichaam terrecht!


Sta hier even bij stil... Jouw lichaam moet overuren doen om de toxines van wat je drinkt dat je denkt dat gezond is uit jouw lichaam te halen!

Betaal liever iets meer voor een bio kwaliteit, dan zal jouw lichaam blij zijn met de gezondheidsondersteunende kracht van de planten, specerijen en vruchten.


Bewust eten en drinken, stilstaan wat het voor ons lichaam betekent, welke kracht het heeft... Sterker worden, weerbaarder tegen ziekten... Ondersteunen, zelf herstellen!

Breng een bezoekje aan onze kruiden en/of infusie en thee pagina's.


Lees, leer,koop, test, ervaar. Of verwen jezelf eens met een pakketje om zelf aan de slag te gaan.


Ontdek terug terug de kracht van de natuur!

10 keer bekeken
Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

We moeten jammer genoeg terug sluiten, 

voorlopig tot midden december 2020

De webshop blijft open!

We zijn telefonisch niet bereikbaar tijdens de behandelingen.

We nemen dan uit respect voor de behandelde klant de telefoon niet op.

U kan ons steeds via sms of watsapp

contacteren 0468/48.74.90

Of via 

afspraakmaken@lessecretsdebeaute.be

Hopelijk tot snel!

CONTACT BETREFT AFSPRAKEN

Les secrets de beauté

Koning Boudewijnlaan 26

9840 De Pinte

 

0468/48.74.90 enkel via watsapp of sms of

Afspraakmaken@lessecretsdebeaute.be

Vind ons leuk op facebook!

Wij kunnen niet verantwoordelijk, aansprakelijk gesteld worden voor eender welke schade u uzelf zou aanrichten door beslissingen gebaseerd op informatie van deze website. Indien u momenteel medicatie neemt, stop de inname daarvan niet of vervang deze niet zonder eerst jouw arts te raadplegen. Ook tijdens zwangerschap of bij gebruik jonge kinderen informeert u zich bij uw arts.

De inhoud op deze website wordt ter informatie aangeboden en is in geen enkel opzicht als informatie bedoeld om zelf een een diagnose te stellen of als vervanging voor het werk van gekwalificeerde specialist.