• Marijke

Kruiden, thee, specerijen... Waarom bio?

Wortels, schors, bloemen en bladeren van planten, vruchten (met en zonder schil) worden gebruikt om infusies, tincturen, thee, blends, maskers, cosmetische producten mee te maken. Deze worden geoogst, gedroogd, gebroken en gemixt tot een blend.

Jij koopt deze en jij bent de eerste persoon die er water over giet, je laat de kruiden, fruit, schillen van fruit in warm water weken en je drinkt het water op...


Of je gebruikt de kruiden en specerijen rechtstreeks in jouw gerechten terwijl je kookt.Wat als deze kruiden niet bio zijn?


En bespoten zijn met producten om insecten te verdelgen, ziektes tegen te gaan, soms ook chemische producten om alles sneller te laten groeien?


Dan drink je dat mee in jouw infusie... Komt dit in jouw lichaam terrecht!Sta hier even bij stil... Jouw lichaam moet overuren doen om de toxines van wat je drinkt dat je denkt dat gezond is uit jouw lichaam te halen!

Betaal liever iets meer voor een bio kwaliteit, dan zal jouw lichaam blij zijn met de gezondheidsondersteunende kracht van de planten, specerijen en vruchten.


Bewust eten en drinken, stilstaan wat het voor ons lichaam betekent, welke kracht het heeft... Sterker worden, weerbaarder tegen ziekten... Ondersteunen, zelf herstellen! (Her)ontdek de kracht van de natuur...

2 weergaven