• Marijke

Een weerbaarder, sterker lichaam? Boek het after summer detox arrangement!

Nu de kinderen terug naar school gaan en alles terug een beetje zijn normaal ritme aan het vinden is, is het terug tijd om aan jezelf te denken en voor jezelf te zorgen. De batterijen opladen, even een momentje alle aandacht voor jou en weg van alles en iedereen en ondertussen jouw lichaam sterker, weerbaarder maken en misschien wil je wat centimeters verliezen na de zomer?


Minder afvalstoffen = minder kans op ontstekingen = een sterker en steviger lichaam = minder ziek of sneller genezen!

Gifstoffen hopen zich in ons lichaam op, ondersteun jouw lever!

Toxines, we halen ze van overal! En ja, stress zorgt ook voor de nodige afvalstoffen.


Technologiën hebben ons leven eenvoudiger gemaakt maar zorgen er wel voor dat we meer blootgesteld worden aan industriële chemicaliën.


Onderzoek toont aan dat deze gifstoffen terug te vinden zijn in ons bloed, de huid, het vetweefsel, de organen en ja zelfs in de hersenen.


Waarom moeten we ontgiften?

De gifstofen beïnvloeden onze hormonen, onze huidsteint, ons gewicht en onze lichaamsvorm, ons energielevel, onze gemoedstoestand, onze focus en concentratie.


Ons lichaam is in staat heel wat gifstoffen te verwerken maar het is goed om jouw lichaam af en toe een handje te helpen zodat chronishe ontstekingen geen kans kunnen krijgen en je minder kans hebt om ziek te worden en als je toch ziek zou worden je sneller kan herstellen.


Wil je goed ontgiften dan leg je best de focus op 5 gebieden: jouw cellen, bloed, darmen, nieren en lever.

Jouw celllen

Wanneer deze niet voldoende kunnen ontgiften dan wordt op termijn je DNA beschadigt wat op langere termijn kan leiden tot chronische ziekten en/of kanker.

Gebruik dus voldoende antioxidanten zoals bvb spirullina en chlorella.


Jouw bloed:

Toxines kunnen in de bloedbaan terrecht komen, op deze manier worden ze snel getransporteerd naar verschillende cellen, organen, hersenen in het lichaam. De giftsoffen kunnen ook de rode bloedcellen aanvallen zodat we minder zuurstof en voedingsstoffen naar onze cellen kunnen brengen. Op langere termijn kan dit leiden tot problemen in het hart en de hersenen.


Een goede ondersteuning voor jouw cellen en bloed is spirullina en chlorella

Jouw darmen:

Normaal zouden we al het voedselafval binnen de 24u uit ons lichaam moeten kunnen verwijderen.


Gebeurt dit niet dan wordt het een broedplaats voor slechte bacteriën, gisten en parasieten wat op langere termijn oa. kan leiden tot problemen met de huid, in de hersenen, depressie, ontstekingen, chronische ziekten etc.

Bentonietklei werkt als een spons en absorbeert gifstoffen om ze zo via jouw stoelgang naar buiten helpen. Ook actieve kool ondersteunt super!


Een goede ondersteuning voor jouw darmen is bentonietklei, actieve kool en pu'erh thee.

Jouw nieren: