• Marijke

Een weerbaarder, sterker lichaam? Boek het after summer detox arrangement!

Nu de kinderen terug naar school gaan en alles terug een beetje zijn normaal ritme aan het vinden is, is het terug tijd om aan jezelf te denken en voor jezelf te zorgen. De batterijen opladen, even een momentje alle aandacht voor jou en weg van alles en iedereen en ondertussen jouw lichaam sterker, weerbaarder maken en misschien wil je wat centimeters verliezen na de zomer?


Minder afvalstoffen = minder kans op ontstekingen = een sterker en steviger lichaam = minder ziek of sneller genezen!

Gifstoffen hopen zich in ons lichaam op, ondersteun jouw lever!

Toxines, we halen ze van overal! En ja, stress zorgt ook voor de nodige afvalstoffen.


Technologiën hebben ons leven eenvoudiger gemaakt maar zorgen er wel voor dat we meer blootgesteld worden aan industriële chemicaliën.


Onderzoek toont aan dat deze gifstoffen terug te vinden zijn in ons bloed, de huid, het vetweefsel, de organen en ja zelfs in de hersenen.


Waarom moeten we ontgiften?

De gifstofen beïnvloeden onze hormonen, onze huidsteint, ons gewicht en onze lichaamsvorm, ons energielevel, onze gemoedstoestand, onze focus en concentratie.


Ons lichaam is in staat heel wat gifstoffen te verwerken maar het is goed om jouw lichaam af en toe een handje te helpen zodat chronishe ontstekingen geen kans kunnen krijgen en je minder kans hebt om ziek te worden en als je toch ziek zou worden je sneller kan herstellen.


Wil je goed ontgiften dan leg je best de focus op 5 gebieden: jouw cellen, bloed, darmen, nieren en lever.

Jouw celllen

Wanneer deze niet voldoende kunnen ontgiften dan wordt op termijn je DNA beschadigt wat op langere termijn kan leiden tot chronische ziekten en/of kanker.

Gebruik dus voldoende antioxidanten zoals bvb spirullina en chlorella.


Jouw bloed:

Toxines kunnen in de bloedbaan terrecht komen, op deze manier worden ze snel getransporteerd naar verschillende cellen, organen, hersenen in het lichaam. De giftsoffen kunnen ook de rode bloedcellen aanvallen zodat we minder zuurstof en voedingsstoffen naar onze cellen kunnen brengen. Op langere termijn kan dit leiden tot problemen in het hart en de hersenen.


Een goede ondersteuning voor jouw cellen en bloed is spirullina en chlorella

Jouw darmen:

Normaal zouden we al het voedselafval binnen de 24u uit ons lichaam moeten kunnen verwijderen.


Gebeurt dit niet dan wordt het een broedplaats voor slechte bacteriën, gisten en parasieten wat op langere termijn oa. kan leiden tot problemen met de huid, in de hersenen, depressie, ontstekingen, chronische ziekten etc.

Bentonietklei werkt als een spons en absorbeert gifstoffen om ze zo via jouw stoelgang naar buiten helpen. Ook actieve kool ondersteunt super!


Een goede ondersteuning voor jouw darmen is bentonietklei, actieve kool en pu'erh thee.

Jouw nieren:

De nieren zijn een belangrijke schakel! Onderwaardeer ze niet. Ze zijn heel belangrijk voor het filteren en het verwijderen van gifstoffen via de urine.


De nieren halen ook het ureum uit het lichaam wanneer dit niet verwijdert wordt kan dit leiden verhoogde ammoniak wat extreem giftig is voor onze hersenen.


Slecht functionerende nieren zijn een belangrijke oorzaak bij bloeddrukproblemen en hart- en vaatziekten. Het kan ook zorgen voor zwelling in de benen en een onbalans in natirum- en kaliumgehalt.


Een goede ondersteuning voor jouw nieren is een kruidenthee met bvb guldenroede zoals de healthy cleansing. En laat zoveel mogelijk suiker en bewerkte voeding uit jouw eetgewoontes

Jouw lever:

Hij is het eerste orgaan dat de gifstoffen omzet in een vorm die nodig is zodat ze door het lichaam kunnen verwijdert worden.


Hoe meer toxische stoffen je hebt, hoe overbelast en trager de lever wordt en uiteindelijk is hij niet meer in staat om gevaarlijke toxines in onze bloedstroom te deactiveren. Met alle gevolgen vandien.


Het is dus zeer belangrijk om jouw lever te versterken en jouw lichaam te ondersteunen om voldoende te ontgiften


Jouw lever kan je o.a. ondersteunen met infraroodtherapie, groene sapjes, super greens supplementen, veel water drinken, een thee met oa paardenbloem, een leverzuivering (meer hierover later)

Me-time en ondertussen een zuiveringsboost bij ons in het instituut?

Centimeters verliezen, verstevigen en jouw lichaam helpen afvalstoffen te verwijderen, sterker maken met de Universal Contour wrap en lymfedrainage met infrarood + tijdens het inwerken van de ucw een gelaatsverzorging met techniek naar keuze (geen meso) + lymfedrainage om de losgemaakte afvalstoffen te helpen afvoeren.


We smeren jouw lichaam in met een soort turf (gemaakt van allemaal zuiverende kruiden en plantenresten aangevuld met modder en mineralen) en bentonietklei.


We wikkelen je in met warme windels met een klein beetje druk en wikkelen jou in infraroodwikkels.


De warmte, druk en infrarood zorgt ervoor dat de poriën open gaan en de kruiden en bentoniet klei opgenomen worden en aan het werk gaan. De infrarood zorgt ervoor dat je onstpant en er al een eerste afvoer is van afvalstoffen.


Tijdens de inwerking kan je genieten van:

Een all-in gelaatsverzorging met technieken naar keuze (geen mesotherapie) of van een gelaats- en hoofdhuidmassage.


Aan jouw de keuze.


De carbon laser peeling is bvb een ontspannende en een sterk zuiverende behandeling voor jouw gelaat zonder hersteltijd.


Erna ga je douchen en kies je voor de lymfedrainage van de benen of het lymfedrainagepak met infrarood wat naar mijn mening veel beter is, een extra boost geeft!


De behandeling werkt nog enkele dagen door en we geven jou een pakketje met uitleg mee om de ondersteuning, zuivering, detox thuis een extra boost te geven! Je ontvangt:

Een zakje cleansing cure en bentonietklei om te ondersteunen op darmniveau via de stoelgang.


Een zakje Healthy cleansing om je te ondersteunen op lever- en nierniveau via de urine.


Een zakje spirullina om je te ondersteunen op cel- en bloedniveau.


En een zakje Reishi paddenstoelen poeder om jouw immuniteit te ondersteunen en jou een rustige nacht te bezorgen.


Reserveer binnen de 48u jouw pakketje aan onderstaande kortingsprijs via sms met vermelding van jouw naam op het nummer 0468 48 74 90 en kom op behandeling voor eind oktober. Wil je het pakketje voor thuis? stuur dan ook een sms, we sturen het naar je op of je kan het op afspraak komen ophalen!

Nu 99 euro voor de Universal Contour Wrap + all-in gelaatsverzorging + lymfedrainage met benen + het detoxpakketje voor thuisgebruik.

Jouw voordeel is 105.5 euro


Nu 125 euro voor de Universal Contour Wrap + all-in gelaatsverzorging + lymfedrainage volledig lichaam met infrarood + het detoxpakketje voor thuisgebruik.

Jouw voordeel is 105.5 euro


Nu 27 euro voor het detoxpakketje voor thuisgebruik zonder behandeling.

Jouw voordeel is 9.5 euro
21 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven