SHR permanente ontharing

Pijnloze permanente ontharing voor alle huid- en haartypes!

Effectief bij:

 

Effectief bij:

 • INGEGROEIDE HAARTJES

 • STOPZETTEN HAARGROEI

 • EGALISEREN HUID

 

Voordelen:

​​

 • OOK DONKERE HUIDEN

 • GEKOELD TOESTEL

 • VRIJWEL PIJNLOOS

 • OOK BLONDE HAREN

SHR - OPT

De laser warmt het haarzakje op tot 45 graden, geleidelijk aan, elke behandeling een beetje

meer sluit de haarfollikel

volledig en kan er geen haar meer groeien.

 

Eerst zal het haar trager terug groeien!

De haarkleur en het huitype maken voor deze behandeling niets uit

omdat we de haarwortel aanpakken.

De behandelkop is gekoeld waardoor het huidoppervlak

geen last heeft van de warmte.

Het haar moet in de groeifase zitten, we moeten rekening houden met de haargroeifasen van de zones.

Na 

10 à 12

behandelingen sterft de haarfollikel!

Hou rekening met het onderstaande voordat u naar uw afspraak komt.

 • 30 dagen voor de behandeling geen zon, geen zonnebank, geen zelfbruiner op de zone.

 • Geen antibiotica, cortisone of medicatie waarbij je niet in de zon mag tot 10 dagen voor de behandeling.

 • Op voorhand trimmen of scheren zodat er korte haartjes zijn die net uit de huid komen.

 • Geen make-up, parfum, deo, sun-block of andere crème aanbrengen op de dag van de behandeling. Dit heeft invloed op het resultaat van de behandeling.

Bekijk waaronder de lichaamszone vallen die je wil laten behandelen,

laat je 3 of meer lichaamsdelen tegelijk behandelen dan krijg je een korting.

Mini: 25 euro, klein: 35 euro, medium: 50 euro,

large: 70 euro, Xlarge: 175 euro

 • Miniwangen of voeten of tenen of vingers of tss wenkbrauwen of tepels of oksels of neklijn of kin of hals of bilnaad

 • Kleinvolledig gelaat of schouders of schaamstreek of bikini of onder- of bovenrug of onder-of bovenarmen, of borst man of billen of baard

 

 • medium: armen volledig, of onderbenen of achterkant bovenbenen

 

 • Large: bovenbenen, volledige rug, volledige intieme zone (bikini, schaamstreek, schaamlippen, bilnaad)

 • Xlarge: volledig lichaam

​​

Of koop alvast een voucher voor uzelf of iemand die je geliefd is.

Tijdelijke superdeal!

Koop een voucher om 1 of meerdere zones te laten behandelen onbeperkt in tijd of aantal behandelingen.

of je nu 6 maand of 6 jaar komt, je betaalt éénmalig.

Dus ook alle nabehandelingen inbegrepen!

Bekijk waaronder de lichaamszone vallen die je wil laten behandelen,

Per voucher kan je 1 lichaamdeel kiezen dat onder die zone valt.

klein: 149 euro - medium: 199 euro - large: 269 euro - Xlarge: 369 euro

 • KleinTussen de wenkbrauwen, kin, bovenlip, wangen, vingers, tenen, bilnaad, lijntje buik vrouwen, rond de tepel vrouwen.

 

 • medium: Onder- of bovenarmen, volledig gelaat, nek, oksels, bikinilijn (1cm binnen bikini), buik vrouw, borst vrouw, onderrug vrouw, bovenrug vrouw, billen

 

 • Large: Schaamstreek man of vrouw (alles binnen bikini, tot 1cm erbuiten), onderbenen, schouders man, onderrug man, bovenrug man, borst man, buik man

 • Xlarge: Bovenbenen, volledige rug man

Veelgestelde vragen:

Hoe werkt de haarverwijdering?


We maken gebruik van een breedspectrum zichtbaar licht gecombineerd met RF dit licht wordt speciaal gecontroleerd om korte golflengten te verwijderen en ontworpen om specifiek te richten. De stralen richten zich op het melaninepigment van de haarwortel en brengt warmte en energie over en zo ontstaat schade aan de follikel waardoor de haargroei vertraagt en op termijn volledig stopt. De haargroei zal geleidelijk aan verminderen.
Waarom korte haartjes nodig?


Het haartje is de geleiding dus het is belangrijk om op de te behandelen zone korte haartjes te hebben die net uit de huid komen. Indien de haartjes te lang zijn, leggen ze zich plat op de huid en gaat er een gedeelte energie in de huid waar niet nodig is. Indien de haartjes kort zijn, gaat alle energie recht naar beneden, naar de haarwortel
Doet de ontharing pijn?


Je voelt het maar het is niet echt pijnlijk. Wat u voelt is een prikkelende tinteling. Sommige ervaren het zoals een elastiekje dat tegen de huid springt. Sommige delen van het lichaam zijn gevoeliger dan andere. Geef gerust aan als het te pijnlijk is.
Hoeveel behandelingen zijn er nodig?


Gemiddeld zijn er 8 tot 12 behandelingen nodig om een maximaal resultaat te krijgen. Elke persoon is anders. Het hangt er ook vanaf of je voordien gewaxt of een andere vorm van epileren gebruikt hebt. Indien je dit vooraf deed dan heb je slapende haren. Haren die in trauma zijn en deze fase kan 3 tot 5 jaar duren. Maar doordat we telkens behandelen kunnen we ze terug activeren, meestal na de 4de behandeling krijg je een opstoot. Mensen met lange tijd een hoog gehalte aan cortisol door stress, hun hormoonbalans is dan de kluts kwijt, ook dat heeft een invloed op de haargroei. Ook sommige medicatie kan de haargroei bevorderen. Vandaar dat het aantal behandelingen van persoon tot persoon verschilt.
Hoeveel tijd is er best tussen de behandelingen?


Voor de gelaatszones in het begin om de 3 weken, later om de 6 weken. Voor de lichaamszones om de 5 à 6 weken, later om de 9 weken, dan om de 12 weken. Als we zien dat de behandeling niet het gewenste resultaat geeft kunnen we ingrijpen en het behandelmoment verlengen of verkorten.
Haarkleur? Huidskleur?


Blond, rood of heel dun haar heeft meer behandelingen nodig dan donker en dik haar. Donkere huidtypes moeten we op een lagere stand behandelen zodat het resultaat dus ook trager is.
Hoe snel zie je resultaat?


Na de 3de behandeling gaan de haren gemakkelijker loskomen en zal je na 10 tot 15 dagen merken dat de haren uitvallen en zal je kale plekken beginnen zien. In het begin kan u denken dat er meer haren zijn en de haargroei sneller gaat, dit is tijdelijk omdat er slapende haren geactiveerd kunnen worden.
Zal het haar nooit terugkeren?


Nee, de haarzakjes zijn effectief behandeld en kunnen geen haar meer produceren. U kan ervan uitgaan dat u na een kuur 90% haarvermindering zal hebben. Als u 100% glad wil worden meot u rekenen op max 8 jaar nabehandelingen. Dit omdat er duizenden haarzakjes oner onze huid zijn die niet actief zijn. Deze kunnen geactiveerd worden door onze behandeling of door hormoonveranderingen (vb zwangerschap, menopauze) of gebruik van bepaalde medicijnen (antibiotica, hormoonpreparaten, doping) of aandoeningen in het endocriene systeem (schildklier, bijnierhyperactiviteit, chronische stress) of periode van extreme inspanningen. Het haar zal nooit meer dezelfde dichtheid krijgen mar het is wel verstandig om 2 tot 3 nabehandelingen te doen in het najaar/de winter.
Wanneer behandelen we niet?


- Actieve vorm van bepaalde huidziekten - Hartaanval minder dan 6 maanden geleden - Pacemaker enkel indien schriftelijke toestemming van de arts - Interne defibrillator - Antibioticabehandeling minder dan 10 dagen geleden - Epilepsie die niet onder controle is (indien wel onder controle doen we eerst testflitsen) - Zwangerschap - Vitiligo/Melasma (we bekijken van persoon tot persoon, eventueel eerst testflits) - Actieve eczeem
Wat met zonnebaden en waarom moet ik wachten?


Even kort in de zon kan geen kwaad maar de huid staat gevoeliger en de zon kan zonneallergie of pigmentvlekken geven die we niet direct gaan zien maar pas op termijn. Na 2 weken na de behandeling mag u zich intensief blootstellen aan de zon , belangrijk blijft wel een hoge zonnefactor te smeren. 30 dagen wachten met behandelen na intense zon. Als u huid te bruin is wachten we ook met behandelen, hoe bleker de huid hoe meer energie wordt opgenomen door de haarwortel waardoor er minder behandelingen nodig zijn. Als de huid veel bruiner is dan zijn oorsprongkelijke kleur hebben we kans op verbranding. Ook geen zelfbruiner tot een week voor de behandeling. Vandaar dat we in de zomerperiode een zomerstop inlassen voor de behandelingen. Dit om verbranding, pigmentvlekken en zonneallergie te vermijden.
Kan ik behandeld worde met ingegroeide haartjes?


Ja we kunnen behandelen als je de huid niet open gemaakt hebt. Het is zelfs goed om te behandelen omdat een ontsteking met een gekruld haar vaak openvalt, rustiger wordt en dan geneest na de behandeling.
Scheren?


Liefst enkele dagen voor de behandeling zodat er een kort haartje is dat net uit de huid komt. Bij de schaamstreek enkel scheren wat we effectief moeten behandelen, wil je nog ergens haartjes laten staan dan laat je deze zone iets langer zodat we goed het verschil zien. Zeker niet de dag van de behandeling omdat de huid licht geïriteerd kan zijn en omdat we zeker een stoppeltje nodig hebben, anders behandelen we niet en sturen we jou terug naar huis. Trimmen kan ook.
Wat met de stoppeltjes die overblijven na de behandeling?


Deze blijven groeien en vallen automatisch uit. Haar dat actief wordt vanuit de slaapfase gewoon trimmen of scheren zodat we deze de volgende keer kunnen meebehandelen. Liefst niet direct na de behandeling scheren omdat de huid gevoeliger is.
Waarom niet behandelen bij antibiotica, cortisone, sint-janskruid en sommige andere krachtige medicatie?


Omdat er overgevoeligheid kan optreden, verbranding, allergie, pigmentverstoring. We bekijken dit persoonlijk met je en kunnen eventueel een aantal testflitsen vooraf doen indien het over lange termijn gebruik van de medicatie, kruiden gaat.
Minderjarigen?


De ouders meoten wettelijke toestemming geven. Weet wel dat indien er nog geen stabiele menstruatiecyclus is de haargroei nog niet compleet is.
Ontharen tussen de behandelingen door?


Tussen de behandelinge door mag u niet epileren en/of waxen, geen enkele vorm van haren uittrekken. Indien u dit wel doet zal u meer behandelingen nodig hebben en geen optimaal resultaat hebben. Ook geen gebruik van thuisflitslampen, deze brengen de groeicyclus van de haren in de war en brengen sommige haren in de slaapfase.
Deo? Bodylotion?


De dag van de behandeling niet voor de behandeling. De deo en bodylotion kruipt in uw poriën waardoor er geen optimale geleiding zal zijn, er energie verloren zal gaan. Het heeft geen nut om snel nog even af te wassen er zit een gedeelte in de huid.
Na de behandeling?


Soms kan er roodheid ontstaan, deze verdwijnt vanzelf binnen een kwartiertje tot een uur. Let op met bodylotion met parfum, deo en geparfumeerde zeep tot 24u na de behandeling. Geen zon!!! Indien de huid extreem gevoelig aanvoelt kan u altijd een beetje flamigel aanbrengen, dit geeft een kalmerend gevoel.
Hoe jouw afspraak inboeken of annuleren?


Komt u een eerste keer? Boek dan eerste een online intake in voor permanente ontharing, we bellen u op het afgesproken uur op. U ontvangt vooraf een intakeformulier via mail, vul deze in voordat we u opbellen. Online via ons reservatiesysteem, u ontvangt een bevestigingsmail en de dag voor de afspraak een herinneringsmail. Annuleren kan u met de annulatieknop die in de bevestigingsmail staat tot 48u voor uw behandeling. Annuleert u later, komt u niet opdagen, dan rekenen we 25 euro aan.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

We moeten jammer genoeg terug sluiten, 

voorlopig tot midden januari 2021

De webshop blijft open!

We zijn telefonisch niet bereikbaar tijdens de behandelingen.

We nemen dan uit respect voor de behandelde klant de telefoon niet op.

U kan ons steeds via watsapp (enkel tekstbericht)

contacteren 0477/24.91.04

Of via 

afspraakmaken@lessecretsdebeaute.be

Hopelijk tot snel!

CONTACT BETREFT AFSPRAKEN

Les secrets de beauté

Koning Boudewijnlaan 26

9840 De Pinte

 

0477/24.91.04 enkel via watsapp tekstbericht

Afspraakmaken@lessecretsdebeaute.be

Vind ons leuk op facebook!

Wij kunnen niet verantwoordelijk, aansprakelijk gesteld worden voor eender welke schade u uzelf zou aanrichten door beslissingen gebaseerd op informatie van deze website. Indien u momenteel medicatie neemt, stop de inname daarvan niet of vervang deze niet zonder eerst jouw arts te raadplegen. Ook tijdens zwangerschap of bij gebruik jonge kinderen informeert u zich bij uw arts.

De inhoud op deze website wordt ter informatie aangeboden en is in geen enkel opzicht als informatie bedoeld om zelf een een diagnose te stellen of als vervanging voor het werk van gekwalificeerde specialist.