Klachtgerichte behandelingen

Heb je last van schouderklachten, nekklachten, rugklachten, hoofdpijn, spanningspjin, hooikoorts of een pijnlijke arm? Gaan deze soms gepaard met ademhalingsproblemen of hartkloppingen? Dan is de oorzaak vaak spanning.

COUPEROSE 

Cupping is een diepte massagetechniek om op een intensieve manier spierknopen te ontspannen en de doorbloeding te verbeteren.

Triggerpoints zijn micro-verkrampingen die aanvoelen als pijnlijke verhardingen die het overige deel van de spieren op grote spanning houden.

Het is een zachte, manuele natuurgeneeswijze die scheefstand en blokkades van gewrichten en wervels corrigeert.

Bij medical taping is de tape die gebruikt wordt niet bedoeld om te fixeren zoals dat met niet-elastische sporttape wordt gedaan maar om te activeren.

Wanneer u pijn hebt in je spieren en/of gewrichten of last hebt van artrose, reuma, fibromalgie of jicht denkt u misschien niet direct aan uw voedingspatroon maar vaak is uw voeding één van de oorzaken van uw klacht.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

We moeten jammer genoeg terug sluiten, 

voorlopig tot midden januari 2021

De webshop blijft open!

We zijn telefonisch niet bereikbaar tijdens de behandelingen.

We nemen dan uit respect voor de behandelde klant de telefoon niet op.

U kan ons steeds via watsapp (enkel tekstbericht)

contacteren 0477/24.91.04

Of via 

afspraakmaken@lessecretsdebeaute.be

Hopelijk tot snel!

CONTACT BETREFT AFSPRAKEN

Les secrets de beauté

Koning Boudewijnlaan 26

9840 De Pinte

 

0477/24.91.04 enkel via watsapp tekstbericht

Afspraakmaken@lessecretsdebeaute.be

Vind ons leuk op facebook!

Wij kunnen niet verantwoordelijk, aansprakelijk gesteld worden voor eender welke schade u uzelf zou aanrichten door beslissingen gebaseerd op informatie van deze website. Indien u momenteel medicatie neemt, stop de inname daarvan niet of vervang deze niet zonder eerst jouw arts te raadplegen. Ook tijdens zwangerschap of bij gebruik jonge kinderen informeert u zich bij uw arts.

De inhoud op deze website wordt ter informatie aangeboden en is in geen enkel opzicht als informatie bedoeld om zelf een een diagnose te stellen of als vervanging voor het werk van gekwalificeerde specialist.