Huidverbetering

Uw gezicht, uw eerste indruk!
Iedereen wil wel een mooie gladde en strakke huid, maar om daar een chirurgische ingreep voor ondergaan is voor velen net iets te zwaar en te pijnlijk... Vandaag de dag bestaan al veel mogelijkheden om een mooi resultaat te bekomen voor het verwijderen van couperose, pigmentvlekken, acne, rimpels,...

Rode wangen, in medische termen 'couperose' genoemd, is een veel

voorkomend huidprobleem dat veroorzaakt wordt door​

verslapping van de spiertjes in de wand van de bloedvaatjes van de huid.

 

Ouderdomsvlekken zijn pigmentvlekken die ontstaan door de leeftijd en dikwijls ook door blootstelling aan de zon. Ouderdomsvlekken zijn goedaardige gepigmenteerde huidafwijkingen.

Hair rescue is een speciale behandeling voor vrouwen met dunner wordend haar. Haaruitval kan worden gestopt en veel personen krijgen echt weer voller haar!

 

Veel vrouwen verliezen met het verstrijken van de jaren een deel van de wenkbrauwharen. Permanente make-up is de ideale oplossing maar het zou helemaal perfect zijn als ook nog een deel van de verloren haartjes terug zou komen. Deze techniek is er nu!

Naarmate je ouder wordt, worden er steeds minder collageen en elastine aangemaakt. Bovendien verharden de oude collagene en elastine vezels en de huidcellen zijn minder goed in staat om vocht vast de houden. Daardoor verslapt de huid en verliest hij aan volume.

 

Rimpels zijn een natuurlijk verschijnsel bij het verouderen van de huid. 

Sommige mensen, vooral deze met een droge huid, mensen die roken of de huid veel blootstellen aan de zon zijn gevoeliger voor het krijgen van rimpels.

 

Een vette of gemengde huid die vatbaar is voor acne heeft een verzorging nodig die specifiek werkt op elk van de veranderingen die zich bij dit huidtype voordoen. Onzuiverheden op het gezicht worden zichtbaar onder invloed van stress, vermoeidheid, maandstonden, ...  Het kan ook een uiting zijn dat het lichaam sterk vervuild of overbelast is.

Wie wil er niet van die vervelende witte of dieperliggende rode lijntjes af?

Sinds kort is er een techniek die echt resultaat geeft, u ziet reeds na één behandeling een onmiddellijke verbetering.

Als er geen extreme veranderingen optreden is het resultaat blijvend.

Zwangerschap, sterk vermageren of heel snel veel aankomen kan wel een oorzaak zijn voor de vorming van nieuwe striae.

Is uw permanente make-up te donker of niet meer naar uw zin of heeft het een verkeerde vorm? Dan kunnen wij het pigment verlichten of verwijderen.

 

Heeft u een tatoeage die niet meer bij u past? Wij hebben nu de oplossing, na een eerste behandeling is het pigment reeds 2 tinten lichter.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

We zijn terug openen, behalve de 

wellnesskamer.

De webshop blijft ook open!

We zijn telefonisch niet bereikbaar tijdens de behandelingen.

We nemen dan uit respect voor de behandelde klant de telefoon niet op.

U kan ons steeds via watsapp (enkel tekstbericht)

contacteren 0477/24.91.04

Of via 

afspraakmaken@lessecretsdebeaute.be

Hopelijk tot snel!

CONTACT BETREFT AFSPRAKEN

Les secrets de beauté

Koning Boudewijnlaan 26

9840 De Pinte

 

0477/24.91.04 enkel via watsapp tekstbericht

Afspraakmaken@lessecretsdebeaute.be

Vind ons leuk op facebook!

Wij kunnen niet verantwoordelijk, aansprakelijk gesteld worden voor eender welke schade u uzelf zou aanrichten door beslissingen gebaseerd op informatie van deze website. Indien u momenteel medicatie neemt, stop de inname daarvan niet of vervang deze niet zonder eerst jouw arts te raadplegen. Ook tijdens zwangerschap of bij gebruik jonge kinderen informeert u zich bij uw arts.

De inhoud op deze website wordt ter informatie aangeboden en is in geen enkel opzicht als informatie bedoeld om zelf een een diagnose te stellen of als vervanging voor het werk van gekwalificeerde specialist.