Klachtgerichte behandelingen

Heb je last van schouderklachten, nekklachten, rugklachten, hoofdpijn, spanningspjin, hooikoorts of een pijnlijke arm? Gaan deze soms gepaard met ademhalingsproblemen of hartkloppingen? Dan is de oorzaak vaak spanning.

COUPEROSE 

Cupping is een diepte massagetechniek om op een intensieve manier spierknopen te ontspannen en de doorbloeding te verbeteren.

Triggerpoints zijn micro-verkrampingen die aanvoelen als pijnlijke verhardingen die het overige deel van de spieren op grote spanning houden.

Het is een zachte, manuele natuurgeneeswijze die scheefstand en blokkades van gewrichten en wervels corrigeert.

Bij medical taping is de tape die gebruikt wordt niet bedoeld om te fixeren zoals dat met niet-elastische sporttape wordt gedaan maar om te activeren.

Wanneer u pijn hebt in je spieren en/of gewrichten of last hebt van artrose, reuma, fibromalgie of jicht denkt u misschien niet direct aan uw voedingspatroon maar vaak is uw voeding één van de oorzaken van uw klacht.

We zijn telefonisch niet bereikbaar tijdens de behandelingen.

We nemen dan uit respect voor de behandelde klant de telefoon niet op.

U kan ons steeds via sms of watsapp contacteren.

Wij willen helpen de curve voor besmettingen zo laag mogelijk te houden. Niet uit angst maar uit solidariteit. Solidair zijn met onze minder sterke medemens. 

Vandaar hebben we besloten om de behandelingen even stop de zetten.

U kan via de website zien wanneer we terug opstarten en via deze weg uw afspraken opnieuw inboeken. U kan zich ook inschrijven voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.

Graag enkel contact via mail:

afspraakmaken@lessecretsdebeaute.be

Hopelijk tot snel!

CONTACT BETREFT AFSPRAKEN

Les secrets de beauté

Koning Boudewijnlaan 26

9840 De Pinte

Voorlopig enkel contact via mail:

Afspraakmaken@lessecretsdebeaute.be

Gesloten van

13 maart tot wanneer het

het Corona-virus onder

controle is.

9 juni 2020 t.e.m.15 juni 2020