Huidverbetering

Uw gezicht, uw eerste indruk!
Iedereen wil wel een mooie gladde en strakke huid, maar om daar een chirurgische ingreep voor ondergaan is voor velen net iets te zwaar en te pijnlijk... Vandaag de dag bestaan al veel mogelijkheden om een mooi resultaat te bekomen voor het verwijderen van couperose, pigmentvlekken, acne, rimpels,...

Rode wangen, in medische termen 'couperose' genoemd, is een veel

voorkomend huidprobleem dat veroorzaakt wordt door​

verslapping van de spiertjes in de wand van de bloedvaatjes van de huid.

 

Ouderdomsvlekken zijn pigmentvlekken die ontstaan door de leeftijd en dikwijls ook door blootstelling aan de zon. Ouderdomsvlekken zijn goedaardige gepigmenteerde huidafwijkingen.

Naarmate je ouder wordt, worden er steeds minder collageen en elastine aangemaakt. Bovendien verharden de oude collagene en elastine vezels en de huidcellen zijn minder goed in staat om vocht vast de houden. Daardoor verslapt de huid en verliest hij aan volume.

 

Rimpels zijn een natuurlijk verschijnsel bij het verouderen van de huid. 

Sommige mensen, vooral deze met een droge huid, mensen die roken of de huid veel blootstellen aan de zon zijn gevoeliger voor het krijgen van rimpels.

 

Een vette of gemengde huid die vatbaar is voor acne heeft een verzorging nodig die specifiek werkt op elk van de veranderingen die zich bij dit huidtype voordoen. Onzuiverheden op het gezicht worden zichtbaar onder invloed van stress, vermoeidheid, maandstonden, ...  Het kan ook een uiting zijn dat het lichaam sterk vervuild of overbelast is.

Hair rescue is een speciale behandeling voor vrouwen met dunner wordend haar. Haaruitval kan worden gestopt en veel personen krijgen echt weer voller haar!

 

Veel vrouwen verliezen met het verstrijken van de jaren een deel van de wenkbrauwharen. Permanente make-up is de ideale oplossing maar het zou helemaal perfect zijn als ook nog een deel van de verloren haartjes terug zou komen. Deze techniek is er nu!

Wie wil er niet van die vervelende witte of dieperliggende rode lijntjes af?

Sinds kort is er een techniek die echt resultaat geeft, u ziet reeds na één behandeling een onmiddellijke verbetering.

Als er geen extreme veranderingen optreden is het resultaat blijvend.

Zwangerschap, sterk vermageren of heel snel veel aankomen kan wel een oorzaak zijn voor de vorming van nieuwe striae.

Is uw permanente make-up te donker of niet meer naar uw zin of heeft het een verkeerde vorm? Dan kunnen wij het pigment verlichten of verwijderen.

 

Heeft u een tatoeage die niet meer bij u past? Wij hebben nu de oplossing, na een eerste behandeling is het pigment reeds 2 tinten lichter.

We zijn telefonisch niet bereikbaar tijdens de behandelingen.

We nemen dan uit respect voor de behandelde klant de telefoon niet op.

U kan ons steeds via sms of watsapp contacteren.

Wij willen helpen de curve voor besmettingen zo laag mogelijk te houden. Niet uit angst maar uit solidariteit. Solidair zijn met onze minder sterke medemens. 

Vandaar hebben we besloten om de behandelingen even stop de zetten.

U kan via de website zien wanneer we terug opstarten en via deze weg uw afspraken opnieuw inboeken. U kan zich ook inschrijven voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.

Graag enkel contact via mail:

afspraakmaken@lessecretsdebeaute.be

Hopelijk tot snel!

CONTACT BETREFT AFSPRAKEN

Les secrets de beauté

Koning Boudewijnlaan 26

9840 De Pinte

Voorlopig enkel contact via mail:

Afspraakmaken@lessecretsdebeaute.be

Gesloten van

13 maart tot wanneer het

het Corona-virus onder

controle is.

9 juni 2020 t.e.m.15 juni 2020